Nej dette er ikke en joke, men desværre ramme alvor fra de 2 morgenværter som har hjulpet hele nordjylland i gang, morgen efter morgen de sidste 7 år. Men alting har en ende, og selv om Skovmands sikkert lugter lidt mere fælt end de fleste samt Bues lutesans er ikke eksisterende så har de 2 sjove fyre altså valgt at stoppe mens legen er god.

Dette betyder at de har sidste radiodag den 14 Januar 2011 hvilket de fejrer sammen med jer lyttere rundt omkring i nordjylland.


Vi har her på Sogb.dk valgt at hylde Niels Skovmand og Tom Bue og sige dem en rigtig stor tak for at de ville underholde os morgen efter morgen efter morgen (mon ikke i forstår hvad vi mener :))

Dette gør vi ved at lancere nyt design på siden, som fortsætter med at være online for at mindes ikke Danmarks, men "Verdens bedste morgenshow", hvor i også her vil kunne høre gamle lydbidder fra morgenshowet.

Husk også at benytte jer af vores Facebook login, hvor I via jeres Facebook login kan logge jer på denne side og kommentere artikler og andet godt.

Der erl desuden et forum hvor folk har mulighed for at skrive deres kommentar / spørgsmål til de 2 skønne morgenværter, for mon ikke de en gang i mellem kigger ind på siden :).

 

Med gråd i stemmen, samt et ønske om et godt nytår vil vi her på SOGB.DK gerne sige 1000 tak til Niels Skovmand og Tom Bue for at have underholdt os de sidste 7 år.

 

SogB.dk

   
© SogB.DK