Hør klippet fra da Stand Up komikeren Geo, som senere blev en del af programmet, var inde og besøge Skovmand og Bue

Skovmand og Bue havde den 30-05-08 besøg af Infernal aka. Lina og Paw.

Det blev et meget underholdende show som bl.a. omfattede Kaffeånde, Parterapi, Mobning (af Skovmand :P) plus selvfølgelig hvad Infernal bruger tiden på samt har af planer for nærmeste fremtid

Hør hele klipper her

Omar Marzouk var på besøg hos Skovmand og Bue og under besøget fik han også den store ære at interviewe Robert Hansen til hans nye show på Tv3.

Hør klippet her

Skovmand og Bue havde fredag den 9-5-2008 besøg af Kristine Blond som er har en ny single på gaden med tilhørende video.
Og det viste sig at være noget af en mundfuld for de 2 radioværter, som ellers nok plejer at kan få lov at få sagt det de vil, i det hele taget bare at få et ord indført.
For som det kan høres af det cirka 30 minutter lange lydklip, så er det Kristine der har kontrollen fra start til slut.
Ikke kun interview mæssigt, men også radiomæssigt.

Desuden viste det sig at ud over at være Facebook buddy med Bue, så ku han også meget vel være Kristines fortabte halvbror.

Og sidst men ikke mindst så løftede Kristine hele radio showet til et andet niveau end normalt, med latter fra start til slut. Og ikke mindst snak når der ikke blev grinet.

Hør klippet med Kristine Blond her

Hør her hvordan Thomas Barsø indtog Asien med storm på bare en dag. Fik snakket med folk meget højt i musik branchen, som andre danskere længe har ville snakke med og til sidst fik kontrakt på en serviet.

   
© SogB.DK