Her vil du kunne følge med i hvad der sker med siden her. Eksempelvis nye funktioner, fjernede funktioner, opdateringer mm.

30-03-2013
På trods af at Skovmand og Bue for længst er stoppet med at lave radio sammen så betyder det jo ikke at siden her ikke kan fortsætte :)
Hvilket den gør i bedste velgående. Efter at alt bagvedliggende kode er lavet om så man forhåbentlig får en bedre oplevelse med siden.

11-05-2008
SogB.dk's nye side er nu oppe og køre . Og siden bliver løbende testet for fejl. Skulle der mod forventning være fejl er I mere end velkommen til at kontakte os så fejlen kan blive rettet.

18-01-2008
Der er idag tilføjet et kommentar system som gør det muligt at kommentere på nyhederne her på siden.dette er både muligt for brugere og folk som ikke er oprettet som brugere her på siden. Dog har folk med en bruger herinde nemmere ved at skrive kommentarer da navn og email felt allerede er udfyldt. 

 04-01-2008
Så er vores nye Forum søsat. Og det er nu muligt for alle med en bruger her på siden at skrive i forumet. God fornøjelse

 24-12-2007
Vores første nyhedsbrev er nu sendt afsted. Og der er nu mulighed for at tilmelde sig til nyhedsbrevet. Enten via sin profil eller via startsiden hvis man ikke er bruger.

  22-12-2007
Siden har nu fået tilføjet en søgefunktion og denne valgmulighed er derfor fjernet i afstemningsboksen.

   
© SogB.DK